Adatkezelési szabályzat

Az Ön adatait, amelyeket a http://www.hotelsunshine.hu szállodai honlapon a regisztrációk után Ön megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető Hotel Sunshine Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

1.) Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:

Kezeljük az 5% szállás kedvezmény kuponért történő feliratkozói boxban feliratkozók nevét és e-mailcímét azzal a céllal, hogy nekik a kért kupont megküldhessük. A foglalási rendszerben megadott szállásfoglalási adatokat tároljuk azért, hogy a szállást az igénylők igényei szerint biztosítani tudjuk. A foglalási rendszerünkben foglalást végzőkre kiegészítő adatvédelmi szabályzat is vonatkozik.

2.) Az adat-gyűjtés elvei:

A http://www.hotelsunshine.hu oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk a látogatóknak amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak.

3.) Az adatkezelés helye és időtartama:

Az adatkezelés a Hotel Sunshine Kft szerverein történik. A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk: az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér. A szerveren, vagy a hotel weboldalain és adminoldalain fellelhető információkat a Kft. munkatársain kívül csak a web-programozást végző alvállalkozó láthatja. Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzá.

4.) Az adattovábbítások:

A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk.

5.) Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.

Az adatbiztonság kérdései: Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.

6.) Az adatok törlése, megsemmisítése:

A felhasználók adatait a számlázó program (szállodaszoftver) automatikusan tárolja és kezeli, a vendégeket várólistán(“garantált”), “lakó” és “elutazott” státuszban kezeli. Ez után arhiválásra kerül. Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat. Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „törölt” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

7.) Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy adatait jogosulatlanul kezeltük, és emiatt hátránya, vagy kára keletkezett, kérjük, először keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +361-720-77-71

E-mail: hotelsunshinekft@gmail.com

Ha pedig így nem sikerül a problémát megnyugtatóan rendezni, úgy kérjük, forduljon az Adatkezelési Nyilvántartási Biztosi Irodához (ABI)!

background

Rendezvények

 • szolgáltatásaink

  Legyen szó egy üzleti megbeszélésről, vagy egy családi ünnepről, rendezvényeik sikerét szállodánk személyzete és éttermünk szolgáltatásai biztosan garantálni fogják. A szálloda hangszigetelt éttermének befogadóképessége 50 fő. A terem természetes fénnyel, falhűtéssel-fűtéssel, modern technikai felszereltséggel rendelkezik, ezáltal ideális helyszínt biztosít konferenciák, üzleti megbeszélések, vagy más jellegű céges és családi rendezvények lebonyolítására.
  szolgáltatásaink
  • Felszereltség (díj ellenében):

  • Vetítővászon
  • Flip chart
  • White Board
  • Demonstrációs tábla
  • LCD Projektor
  • Szélessávú és WiFi internet-hozzáférés
  • Mikrofonok
  • DVD lejátszó
  • CD lejátszó
  • Televízió
  • Hangosítás
  • Fénymásolás
  • Fax
  • Konferencia telefon
  • Video konferencia
  • Szinkrontolmács berendezés

  Vállalati Belső rendezvények

  A következő eseményekre megfelelő a belső termünk és a felszerelségünk: ha, szakmai továbbképzést, csapatépítő tréninget szervez ha elegáns gálavacsorára vagy fogadásra invitálná munkatársait, partnereit, beszállítóit ha marketingtevékenysége támogatására termékbemutatót, prezentációt, vagy sajtótájékoztatót tartana Várjuk megkeresését a konkrét tervekkel és mi 24 órán belűl árajánlatot adunk Önnek!

  Szakmai napok programok

  Egy bizonyos témát körülölelő, egy vagy több napon keresztűl tartó konzultáció. Szakmai napot kisebb illetve nagyvállalatok szoktak tartani a szakembereik számára hogy megismerjék az új eljárásokat és a régieket felfrissítsék. Vállalunk komplett csoportokat maximum 60 főig szálással és reggelivel. Várjuk felkeresését a konkrét tervel kapcsolatban és mi 24 órán belűl árajánlatot adunk Önnek!

  Helyi ügyek

  Olyan kisebb nagyobb csoportok akik egy bizonyos témában érdekeltek és rövidebb időn belűl (pl: 1-2 óra) az ügynek a végére járnak. Ilyenek pl: Önkormányzati gyülések Lakótelepi gyűlések Várjuk megkeresését a konkrét tervel kapcsolatban és mi 24 órán belűl árajánlatot adunk Önnek!