Adatkezelési szabályzat

Az Ön adatait, amelyeket a http://www.hotelsunshine.hu szállodai honlapon a regisztrációk után Ön megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető Hotel Sunshine Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

1.) Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:

Kezeljük az 5% szállás kedvezmény kuponért történő feliratkozói boxban feliratkozók nevét és e-mailcímét azzal a céllal, hogy nekik a kért kupont megküldhessük. A foglalási rendszerben megadott szállásfoglalási adatokat tároljuk azért, hogy a szállást az igénylők igényei szerint biztosítani tudjuk. A foglalási rendszerünkben foglalást végzőkre kiegészítő adatvédelmi szabályzat is vonatkozik.

2.) Az adat-gyűjtés elvei:

A http://www.hotelsunshine.hu oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk a látogatóknak amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak.

3.) Az adatkezelés helye és időtartama:

Az adatkezelés a Hotel Sunshine Kft szerverein történik. A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk: az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér. A szerveren, vagy a hotel weboldalain és adminoldalain fellelhető információkat a Kft. munkatársain kívül csak a web-programozást végző alvállalkozó láthatja. Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzá.

4.) Az adattovábbítások:

A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk.

5.) Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.

Az adatbiztonság kérdései: Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.

6.) Az adatok törlése, megsemmisítése:

A felhasználók adatait a számlázó program (szállodaszoftver) automatikusan tárolja és kezeli, a vendégeket várólistán(“garantált”), “lakó” és “elutazott” státuszban kezeli. Ez után arhiválásra kerül. Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat. Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „törölt” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

7.) Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy adatait jogosulatlanul kezeltük, és emiatt hátránya, vagy kára keletkezett, kérjük, először keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +361-720-77-71

E-mail: hotelsunshinekft@gmail.com

Ha pedig így nem sikerül a problémát megnyugtatóan rendezni, úgy kérjük, forduljon az Adatkezelési Nyilvántartási Biztosi Irodához (ABI)!

background

HotelSunshine Elérhetőség

Hotel Sunshine ***

phone

+36 1-720-7771

Fax: +36 1-720-77-79

email

hotelsunshinekft@gmail.com


Magyarország, 1191 Budapest, XIX. kerület, Bethlen Gábor utca 31. GPS Koordináták: N47° 27.6308', E019° 8.9626'
 • Megközelithetőségek

  Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Ferihegyi Repülőtér)

  A Hotel Sunshine a repülőtérről mindössze 15 perc alatt megközelíthető autóval, valamint 25 perc alatt a 200E jelzésű buszjárattal, amely 10-15 perces követési idővel közlekedik (menetrend). Vendégeink részére külön díjazás ellenében reptéri transzfert (taxi szolgáltatás) biztosítunk. Menetrend kereséséhez tovább...

  Autopályáról

  A hotel jó elhelyezkedésének köszönhetően minden irányból gyorsan megközelíthető, 20-25 perc alatt az M1/M7 autópálya és E71 autóút felől (Útvonaltervezés) A hotel jó elhelyezkedésének köszönhetően minden irányból gyorsan megközelíthető, 20-25 perc alatt az M1/M7 autópálya és E71 autóút felől (Útvonaltervezés), valamint 10-15 perc alatt az M5-ös autópálya felől (Útvonaltervezés)

  Pályaudvarok

  A Hotel Sunshine kiválóan megközelíthető a Nyugati pályaudvarról a 3-as metró segítségével, Kőbánya-Kispest végállomásig közlekedve, majd onnan 2 perc sétával elérhető a hotel. A Keleti, illetve Déli pályaudvarról 2-es metróval a Deák Ferenc térig kell utazni, ahol átszállva a 3-as jelzésű metróra, Kőbánya-Kispest végállomásig közlekedve 2 perc sétával megközelíthető hotel.

  Megközelítés tömegközlekedés segítségével:

  A Hotel Sunshine kiválóan megközelíthető tömegközlekedés segítségével, vonattal, 3-as Metróval, 85, 85E, 98, 182, 184, 201E, 202E jelzésű buszokkal, valamint a 909-es éjszakai busszal, Kőbánya-Kispest Vasútállomástól pár percnyi sétával.