Adatkezelési szabályzat

Az Ön adatait, amelyeket a http://www.hotelsunshine.hu szállodai honlapon a regisztrációk után Ön megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető Hotel Sunshine Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

1.) Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:

Kezeljük az 5% szállás kedvezmény kuponért történő feliratkozói boxban feliratkozók nevét és e-mailcímét azzal a céllal, hogy nekik a kért kupont megküldhessük. A foglalási rendszerben megadott szállásfoglalási adatokat tároljuk azért, hogy a szállást az igénylők igényei szerint biztosítani tudjuk. A foglalási rendszerünkben foglalást végzőkre kiegészítő adatvédelmi szabályzat is vonatkozik.

2.) Az adat-gyűjtés elvei:

A http://www.hotelsunshine.hu oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk a látogatóknak amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak.

3.) Az adatkezelés helye és időtartama:

Az adatkezelés a Hotel Sunshine Kft szerverein történik. A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk: az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér. A szerveren, vagy a hotel weboldalain és adminoldalain fellelhető információkat a Kft. munkatársain kívül csak a web-programozást végző alvállalkozó láthatja. Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzá.

4.) Az adattovábbítások:

A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk.

5.) Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.

Az adatbiztonság kérdései: Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.

6.) Az adatok törlése, megsemmisítése:

A felhasználók adatait a számlázó program (szállodaszoftver) automatikusan tárolja és kezeli, a vendégeket várólistán(“garantált”), “lakó” és “elutazott” státuszban kezeli. Ez után arhiválásra kerül. Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat. Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „törölt” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

7.) Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy adatait jogosulatlanul kezeltük, és emiatt hátránya, vagy kára keletkezett, kérjük, először keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +361-720-77-71

E-mail: hotelsunshinekft@gmail.com

Ha pedig így nem sikerül a problémát megnyugtatóan rendezni, úgy kérjük, forduljon az Adatkezelési Nyilvántartási Biztosi Irodához (ABI)!

background

Jackuzzi Szauna

 • szolgáltatásaink

  Finn Szauna

  A feltöltődésre és ellazulásra vágyó vendégek számára pompás lehetőség a szállodában található finn szauna és jakuzzi használata, mely lehetővé teszi a test és lélek kikapcsolódását. A jakuzzit és szaunát minden szállóvendégünk díjtalanul használhatja nyitvatartási időben, minden nap 09:00-20:30 óráig. A használat nem privát! Privát használat külön díj ellenében lehetséges, a nyitvatartási idő figyelembevételével.

  szolgáltatásaink

  Jackuzzi

  Ha otthon hagyta fürdőköntösét, kölcsönözhet egyet recepciónkon, melyért 8000 Ft letétet kell fizetnie. Ebből, amikor visszaadja a köntöst, 7200 Ft-ot adunk vissza, mert a bérlés díja 800 Ft/db. Amennyiben masszőrre vágyik, recepciónk örömmel egyeztet Önnek egy időpontot a megfelelő szakemberrel. Ha kondícióját is javítani szeretné, csak pár lépést kell tennie és a Kispesti Uszodában, vagy a KÖKI Terminál fitness termében találja magát. Szállodánk nem wellness hotel, a jakuzzi és szauna csupán egy extra szolgáltatás, melyet a szálloda azért üzemeltet, hogy a vendégek számára az itt eltöltött idő még kellemesebben teljen.